Webinar AgriTalk@TPU (Siri 3) Bertajuk: Setahun Penswastaan Stable Kuda UPM: Mengurus Cabaran Dan Kesabaran | PUTRA AGRICULTURE CENTRE
» ACTIVITIES » Special Mango Grove to Promote Environmental Conservation

Event Title
Webinar AgriTalk@TPU (Siri 3) bertajuk: Setahun Penswastaan Stable Kuda UPM: Mengurus Cabaran Dan Kesabaran
08 Oct 2021 - 08 Oct 2021
ZOOM MEETING
Event Summary
Program AGRITalk@TPU merupakan siri ceramah yang dijenamakan untuk berkongsi pandangan berkaitan isu-isu semasa pengurusan, kepimpinan serta topik-topik khusus berkaitan pertanian yang dipilih oleh pihak Pengurusan Taman Pertanian Universiti, UPM. Program ini akan menemukan penceramah berbakat dalam pelbagai bidang untuk berkongsi pengalaman pentadbiran, pengurusan sumber dan rahsia kejayaan yang diraih bersama sekumpulan khalayak (audien) yang mempunyai persamaan minat, berminda usahawan dalam kalangan warga penyelidik, pentadbir dan pengurusan. Tujuan ceramah bersiri ini diadakan adalah untuk memantapkan lagi pengetahuan semasa warga universiti, memberikan inspirasi dan peluang berinteraksi kepada peserta yang terlibat dan cakna terhadap isu-isu pertanian negara.

Updated:: 22/12/2021 [mohd.fawwaz]

PUTRA AGRICULTURE CENTRE